Mere fokus på den brede forældregruppe

Mere fokus på den brede forældregruppe

Knap 170 delegerede vedtog lørdag en flerårig vision og strategi på Skole og Forældres landsmøde. Strategien har styrket fokus på folkeskolens brede forældregruppe og fastholder et fortsat tæt samarbejde med skolebestyrelserne. På landsmødet blev Cecilie Harrits genvalgt som næstformand for Skole og Forældre de kommende to år.

De delegerede på Skole og Forældres landsmøde vedtog lørdag en ny vision og strategi for foreningens arbejde de kommende fire år. Det nye i strategien er et stærkere fokus på de enkelte forældre til børn i folkeskolen. Hidtil har Skole og Forældre hovedsageligt arbejdet gennem de forældrevalgte medlemmer af skolebestyrelserne på landets folkeskoler.

- Vi har fortsat fokus på skolebestyrelserne, som er vores primære medlemmer, men hvis folkeskolen skal blive stærkere som bærende søjle for samfundets sammenhængskraft, kræver det, at vi bliver bedre til at engagere hver enkelt forælder på en værdifuld måde, siger Rasmus Edelberg, landsformand i Skole og Forældre.

På landsmødet valgte de delegerede næstformand. Her blev den nuværende næstformand, Cecilie Harrits, genvalgt med 62 stemmer mod 37 stemmer til modkandidaten Susanne Gade Clausen, der er medlem af Skole og Forældres forretningsudvalg.

- Jeg glæder mig meget til at fortsætte det gode samarbejde med Cecilie som næstformand, og tak til begge kandidater for at holde vores foreningsdemokrati stærkt, siger Rasmus Edelberg.

På landsmødet blev Lisbjergskolen kåret til vinder af DM i skoleudvikling med projektet Det Kreative Speciale, der er en individuelt tilrettelagt valgfagsundervisning.
Læs mere om projektet. 

Yderligere kommentarer: Rasmus Edelberg, landsformand, Skole og Forældre, mobil:23270538 

Udgivet den

16. november 2019

af

sp

Læs også

13.09.22
Ny læreruddannelse vil klæde studerende bedre på til skole-hjem-samarbejdet
De lærerstuderende får langt mere praktik med den aftale, der netop er indgået om en ny læreruddannelse. Det glæder formand for Skole og Forældre...
23.08.22
Brug for bedre rammer, så flere børn kan trives
Over 1.000 psykologer skriver i et åbent brev til politikerne, at de intet håb ser for at vende den stigende mistrivsel, hvis rammerne ikke bliver...