Skole og Forældres landsmøde skal vælge ny næstformand

Skole og Forældres landsmøde skal vælge ny næstformand

144 delegerede mødes fredag den 19. og lørdag den 20. november 2021 i Nyborg til Skole og Forældres landsmøde.

Deltagerne på Skole og Forældres landsmøde skal vælge ny næstformand, medlemmer af foreningens hovedbestyrelse og diskutere politik for fremtidens folkeskole.  

- Nu kan vi atter mødes fysisk til et landsmøde. Jeg glæder mig til at møde nogle af de engagerede skoleforældre, som er i vores forening, siger Skole og Forældres formand, Rasmus Edelberg.

Der skal blandt andet vælges næstformand på landsmødet. Den nuværende næstformand, Cecilie Harrits, stopper som næstformand. I øjeblikket er der fire kandidater til at afløse Cecilie Harrits. De fire kandidater er Regitze Spenner Ishøy og Fie Bjørnholt-Schou, begge er medlem af Skole og Forældres hovedbestyrelse, Toke Arndal, medlem af forretningsudvalget, samt Claus Nielsen, der er lokalafdelingsformand i Skole og Forældre Aalborg.

På landsmødet vil professor på Syddansk Universitet, Ane Qvortrup, holde et oplæg om skolen efter corona og næstformand i Skolelederforeningen, Dorte Andreas vil tale til de delegerede, ligesom fredagens program også sætter fokus på skolebestyrelsens grundlæggende arbejde med principper og tilsyn.

Læs mere om Skole og Forældres landsmøde -  blandt andet næstformandskandidaternes præsentationer.

Udgivet den

9. november 2021

af

sp

Læs også

06.02.24
Årsrapport: Forældre henvender sig i stigende grad om samarbejdsudfordringer
2023 blev igen et rekordår for Forældrerådgivningen med 2800 opkald. Og det kunne være blevet til dobbelt så mange, da ca. hver anden forælder hver...
04.01.24
Ny lokalafdeling af Skole og Forældre er en realitet
De forældrevalgte i skolebestyrelserne på Frederiksberg er gået sammen og har stiftet en lokalafdeling under Skole og Forældre. Det er den syvende...