Skole og Forældres landsmøde skal vælge ny næstformand

Skole og Forældres landsmøde skal vælge ny næstformand

144 delegerede mødes fredag den 19. og lørdag den 20. november 2021 i Nyborg til Skole og Forældres landsmøde.

Deltagerne på Skole og Forældres landsmøde skal vælge ny næstformand, medlemmer af foreningens hovedbestyrelse og diskutere politik for fremtidens folkeskole.  

- Nu kan vi atter mødes fysisk til et landsmøde. Jeg glæder mig til at møde nogle af de engagerede skoleforældre, som er i vores forening, siger Skole og Forældres formand, Rasmus Edelberg.

Der skal blandt andet vælges næstformand på landsmødet. Den nuværende næstformand, Cecilie Harrits, stopper som næstformand. I øjeblikket er der fire kandidater til at afløse Cecilie Harrits. De fire kandidater er Regitze Spenner Ishøy og Fie Bjørnholt-Schou, begge er medlem af Skole og Forældres hovedbestyrelse, Toke Arndal, medlem af forretningsudvalget, samt Claus Nielsen, der er lokalafdelingsformand i Skole og Forældre Aalborg.

På landsmødet vil professor på Syddansk Universitet, Ane Qvortrup, holde et oplæg om skolen efter corona og næstformand i Skolelederforeningen, Dorte Andreas vil tale til de delegerede, ligesom fredagens program også sætter fokus på skolebestyrelsens grundlæggende arbejde med principper og tilsyn.

Læs mere om Skole og Forældres landsmøde -  blandt andet næstformandskandidaternes præsentationer.

Udgivet den

9. november 2021

af

sp

Læs også

17.03.23
Børnene skal ikke lappe kommunernes huller
Over halvdelen af landets kommuner sparer på dette års skolebudget. Det viser en undersøgelse fra bladet Folkeskolen. Det er helt grotesk i en tid,...
06.03.23
Trivsel skal være i fokus alle dage
På mange skoler vil der være ekstra fokus på trivsel, når Trivselsdagen 2023 løber af stablen fredag. Det er en vigtig dag. Men endnu vigtigere er...