Skole og Forældres landsmøde skal vælge ny næstformand

Skole og Forældres landsmøde skal vælge ny næstformand

144 delegerede mødes fredag den 19. og lørdag den 20. november 2021 i Nyborg til Skole og Forældres landsmøde.

Deltagerne på Skole og Forældres landsmøde skal vælge ny næstformand, medlemmer af foreningens hovedbestyrelse og diskutere politik for fremtidens folkeskole.  

- Nu kan vi atter mødes fysisk til et landsmøde. Jeg glæder mig til at møde nogle af de engagerede skoleforældre, som er i vores forening, siger Skole og Forældres formand, Rasmus Edelberg.

Der skal blandt andet vælges næstformand på landsmødet. Den nuværende næstformand, Cecilie Harrits, stopper som næstformand. I øjeblikket er der fire kandidater til at afløse Cecilie Harrits. De fire kandidater er Regitze Spenner Ishøy og Fie Bjørnholt-Schou, begge er medlem af Skole og Forældres hovedbestyrelse, Toke Arndal, medlem af forretningsudvalget, samt Claus Nielsen, der er lokalafdelingsformand i Skole og Forældre Aalborg.

På landsmødet vil professor på Syddansk Universitet, Ane Qvortrup, holde et oplæg om skolen efter corona og næstformand i Skolelederforeningen, Dorte Andreas vil tale til de delegerede, ligesom fredagens program også sætter fokus på skolebestyrelsens grundlæggende arbejde med principper og tilsyn.

Læs mere om Skole og Forældres landsmøde -  blandt andet næstformandskandidaternes præsentationer.

Udgivet den

9. november 2021

af

sp

Læs også

17.05.22
Brug for nytænkning, så flere og forskellige forældre engagerer sig i folkeskolen
Det er positivt, at man politisk vil give skolebestyrelserne et større ansvar. Men det kræver, at flere kommuner sikrer bestyrelsernes kompetencer,...
25.04.22
Ny undersøgelse: 7 ud af 10 skoleforældre vil hjælpe en flygtningefamilie
Et flertal af forældre vil gerne hjælpe flygtninge på deres barns skole ved fx ved at invitere barnet hjem på legeaftaler, tage dem med til...