Skole og Forældres landsmøde skal vælge ny næstformand

Skole og Forældres landsmøde skal vælge ny næstformand

144 delegerede mødes fredag den 19. og lørdag den 20. november 2021 i Nyborg til Skole og Forældres landsmøde.

Deltagerne på Skole og Forældres landsmøde skal vælge ny næstformand, medlemmer af foreningens hovedbestyrelse og diskutere politik for fremtidens folkeskole.  

- Nu kan vi atter mødes fysisk til et landsmøde. Jeg glæder mig til at møde nogle af de engagerede skoleforældre, som er i vores forening, siger Skole og Forældres formand, Rasmus Edelberg.

Der skal blandt andet vælges næstformand på landsmødet. Den nuværende næstformand, Cecilie Harrits, stopper som næstformand. I øjeblikket er der fire kandidater til at afløse Cecilie Harrits. De fire kandidater er Regitze Spenner Ishøy og Fie Bjørnholt-Schou, begge er medlem af Skole og Forældres hovedbestyrelse, Toke Arndal, medlem af forretningsudvalget, samt Claus Nielsen, der er lokalafdelingsformand i Skole og Forældre Aalborg.

På landsmødet vil professor på Syddansk Universitet, Ane Qvortrup, holde et oplæg om skolen efter corona og næstformand i Skolelederforeningen, Dorte Andreas vil tale til de delegerede, ligesom fredagens program også sætter fokus på skolebestyrelsens grundlæggende arbejde med principper og tilsyn.

Læs mere om Skole og Forældres landsmøde -  blandt andet næstformandskandidaternes præsentationer.

Udgivet den

9. november 2021

af

sp

Læs også

13.09.22
Ny læreruddannelse vil klæde studerende bedre på til skole-hjem-samarbejdet
De lærerstuderende får langt mere praktik med den aftale, der netop er indgået om en ny læreruddannelse. Det glæder formand for Skole og Forældre...
23.08.22
Brug for bedre rammer, så flere børn kan trives
Over 1.000 psykologer skriver i et åbent brev til politikerne, at de intet håb ser for at vende den stigende mistrivsel, hvis rammerne ikke bliver...