SMS skole til 1204 og bliv medlem

  • Skole og Forældres næstformand Cecilie Harrits og formand Rasmus Edelberg vil bruge pengene fra dit medlemskab til at styrke folkeskolen både nationalt og i din kommune.

SMS skole til 1204 og bliv medlem

Skole og Forældre lancerer et medlemskab til dem, der vil gøre folkeskolen stærkere. Pris 20 kroner om måneden, inkl. et abonnement på magasinet Skolebørn.

Stigende klassekvotienter, skolelukninger i yderområderne og stramme bevillinger på folkeskolerne gør det nødvendigt med et større folkeligt pres på politikerne, hvis kvaliteten i folkeskolen skal forbedres.
Derfor lancerer Skole og Forældre nu et medlemskab målrettet Danmarks mere end 600.000 forældre til børn i folkeskolen.
Indtægterne fra støttemedlemskabet skal bruges til at få politikerne både lokalt og nationalt til at sætte fokus på at øge kvaliteten i folkeskolen.

- Målet med støttemedlemskabet er at få så mange nye medlemmer og indtægter, at Skole og Forældre både lokalt og nationalt bliver bedre til at sætte kvalitetsudvikling i folkeskolen på den politiske dagsorden, siger Skole og Forældres formand, Rasmus Edelberg.

Den hurtigste måde at blive medlem på er ved at sende en SMS med teksten skole til 1204, udfylde felterne med navn og adresse og swipe til højre, når MobilePay åbner.

- Jeg tror mange folkeskoleforældre gerne vil hjælpe med at gøre folkeskolen stærkere. Vores medlemskab er en god måde at hjælpe på, og prisen på 240 kroner om året er trods alt overkommelig for mange familier, siger Rasmus Edelberg.

Ud af de 240 kroner om året går 40 kroner direkte til lokalt arbejde i medlemmets kommune, eksempelvis aktiviteter i lokalafdelingen, et forældrearrangement eller arbejde i det lokale netværk af forældrevalgte skolebestyrelsesmedlemmer.

- Det er ikke i orden, at folkeskolerne forsvinder i yderområderne eller at klasserne er større end, at det faktisk kan lade sig gøre at undervise i rimelig ro og orden. Jeg håber folkeskolens forældre vil tage godt imod medlemskabet, siger Rasmus Edelberg.

For 20 år siden var det omkring hver 10. elev, der gik på en fri- eller privatskole. I dag er det næsten hver 5. elev. I samme periode er flere hundrede folkeskoler blevet lukket og klassekvotienten steget med tre.

Læs mere om medlemskabet og meld dig ind

Yderligere kommentarer: Rasmus Edelberg, landsformand, Skole og Forældre, mobil 23 27 05 38

Udgivet den

8. februar 2020

af

sp

Læs også

20.11.21
Regitze Spenner Ishøy ny næstformand
Regitze Spenner Ishøy afløser Cecilie Harrits som næstformand i Skole og Forældre
09.11.21
Skole og Forældres landsmøde skal vælge ny næstformand
144 delegerede mødes fredag den 19. og lørdag den 20. november 2021 i Nyborg til Skole og Forældres landsmøde.