Forældremøder

Her kan I som skolebestyrelse få hjælp til at styrke forældremøderne på jeres skole. Der er principper til inspiration og hjælpeskemaer til brug for det konkrete arbejde.

Princip for forældremøder

Forældremøder er en vigtig del af skole-hjem-samarbejdet. Det er en del af det lovpligtige principområde: samarbejde mellem skole og hjem og skolens og forældrenes ansvar i samarbejdet. Princippet kan udformes på mange måder og skal passe til jeres skole og til jeres værdigrundlag. Samtidig skal princippet udformes, så det passer til den skolepolitik, der er i kommunen, og så det ligger indenfor lovgivningen.

Hjælp og inspiration til at lave princip for forældremøder:

Skemaer, der hjælper jer igennem processen på en god måde:

Inspirationsmateriale til gode forældremøder:

18. december 2017

pe

Forside til Egmont Rapporten 2019
30.09.19
En god skolestart
Egmont Fonden har sat fokus på skolestart, og i deres årsrapport er der både viden og gode eksempler at hente til inspiration til...
08.06.18
Fokus på ordblindhed og talblindhed
Mens ordblindhed har været kendt og anerkendt i mange år, er talblindhed et forholdsvis nyt forskningsfelt.