Værdier og værdiregelsæt

Hvordan skal vi være på vores skole? Det er måske skolebestyrelsens vigtigste opgave at finde de værdier, som hjemmene og skolen kan være fælles om.

Siden 2009 har det været et lovkrav, at skolen skal have et værdiregelsæt, som både beskriver værdier og fastsætter regler for adfærd. Et værdiregelsæt som resultat af en proces, hvor forældre, elever og ansatte har været medinddraget, kan ikke alene blive en vigtig daglig vejviser på skolen, men kan også få betydning for den langsigtede dannelsesproces, som præger børnene for livet.

23. januar 2019

cg

30.09.10
Ordensregler og værdiregelsæt