Valglogoer, plakater, skabeloner mv.

Her finder du praktisk materiale til fri download til valgkampagnen på skolen

Valglogo i flere farver
som I kan bruge hvor I ønsker fx hjemmesiden, kommunikation med forældrene, annonce i lokalavisen mv.

Valgplakat A4
Valgplakat A4 med QR-link til quiz
Plakaterne opfordrer forældrene til at stille op som kandidat til valget. Her kan I sætte dato/periode ind og skrive mere om fx opstillingsmødet.

Husk at stemme
Plakat, der opfordrer forældrene til at stemme på valgdagen.

Informationsfolder til forældre
Den ene side af skabelonen er udfyldt med grafik, på den anden side kan I skrive den information, I ønsker at give jeres forældre om valget, fx program for opstillingsmøde, valgproces eller hvorfor det er vigtigt med engagerede forældre. Her kan I også sætte skolens logo ind.
Informationsfolderen kan fx sendes med eleverne hjem i tasken eller uddeles på forældremøder.

Kandidatopstilling A4
Skabelonen gør det nemt for forældre at præsentere sig med kort information om, hvem de er, hvad de brænder for i skolen, og hvorfor de gerne vil repræsentere forældrene i skolebestyrelsen.
Alle kandidatopstillinger kan løbende eller samlet lægges på skolens hjemmeside, Aula, printes og hænges op på skolen mv.

Skabeloner til brug på de sociale medier
Få skolebestyrelsesvalget til at leve, også på de sociale medier. Download billedet til dit skrivebord og brug det fx i et facebookopslag.
Skabeloner:
STIL OP til skolebestyrelsesvalget
STEM PÅ MIG
HUSK at stemme

På materialerne er der en QRkode, som linker til Skole og Forældres hjemmesiden for skolebestyrelsesvalget, hvor der er yderligere forældreinformation.

20. januar 2020

pe

04.02.14
Hvad er en skolebestyrelse?
Hvad er en skolebestyrelse? Hvad laver den? Og hvad skal der fremover arbejdes med? Det er måske nogle af de spørgsmål, forældrene gerne vil have...
01.04.14
Principper
Redskaber til skolebestyrelsens udarbejdelse af skolens principper. Reflektionsskemaer, eksempler, fakta og hjælp til implementering.