Ministerbesøg og flerårig strategi på dagsordenen til Skole og Forældres Landsmøde

Ministerbesøg og flerårig strategi på dagsordenen til Skole og Forældres Landsmøde

169 delegerede mødes fredag den 15. og lørdag den 16. november 2019 i Nyborg til Skole og Forældres landsmøde.

Deltagerne på Skole og Forældres landsmøde skal vedtage en vision og strategi for foreningens arbejde de kommende fire år. Vinderne af DM i skoleudvikling skal kåres. Skole og Forældres næstformand skal vælges og formand Rasmus Edelberg aflægger beretning. Det er nogle af punkterne på dagsordenen ved weekendens landsmøde.

- De delegerede på landsmødet har alle sammen børn i folkeskolen. De har overskud til at være i skolebestyrelsen på deres børns folkeskole og endda tid til at deltage på Skole og Forældres landsmøde. Jeg glæder mig til at se nogle af alle de engagerede skoleforældre, som er i vores forening, siger Skole og Forældres formand, Rasmus Edelberg.

Der skal blandt andet vælges næstformand på landsmødet. Her genopstiller den nuværende næstformand, Cecilie Harrits. Hun bliver udfordret af Susanne Gade Clausen, der er medlem af Skole og Forældres forretningsudvalg.

På landsmødet vil sociolog, ph.d Maria Ørskov Akselvoll fra forskergruppen NO!SE holde et oplæg om forældreperspektivet i kommunikationen mellem skole og hjem og børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil vil tale til de delegerede.

- Jeg ser frem til at diskutere skolepolitik og blive klogere på folkeskolen set fra et forældresynspunkt. Forældrenes positive indflydelse på folkeskolen er afgørende for at fastholde en stærk folkeskole i fremtiden, siger Rasmus Edelberg.

I alt 169 delegerede deltager i Skole og Forældres landsmøde.

Læs mere om Skole og Forældres landsmøde her

 

Udgivet den

12. november 2019

af

sp

Læs også

04.03.21
Folkeskolerne udfordres af skolevægring og forældre savner at blive hørt
Ny årsrapport fra Forældrerådgivningen viser, at folkeskolerne har svært ved at håndtere komplekse sager med skolevægring.
26.02.21
Ok til teststrategi i folkeskolen
Skole og Forældre er tilfreds med den planlagte teststrategi for genåbningen af folkeskolen.