Ny næstformand og Ny Nordisk Skole på landsmøde

Ny næstformand og Ny Nordisk Skole på landsmøde

Skole og Forældre fik ny næstformand og blev præsenteret for Ny Nordisk Skole på Skole og Forældres landsmøde.

Skole og Forældre afholdt landsmøde den 18. - 19. november 2011.

På landsmødet fik Skole og Forældre blandt andet ny næstformand, da den hidtidige næstformand Jens Darket ikke genopstillede.

Ny næstformand blev Mette With Hagensen, mangeårigt hovedbestyrelsesmedlem og instruktør.

- Jeg ser især frem til at tegne foreningen indadtil og til arbejde for, at flere forældre i den danske folkeskole finder ud af, at Skole og Forældre er deres forening. Det er i Skole og Forældre, at de kan få gode råd, vejledning om skolebestyrelsesarbejdet og danne netværk med andre aktive og interesserede forældre, siger Mette With Hagensen.

Mette With Hagensen er uddannet cand. merc. og arbejder som lektor på Varde Handelsskole og Handelsgymnasium. Mette har 3 børn i folkeskolen.

Skole og Forældres landsmøde fik også besøg af den nye Børne- og Undervisningsminister Christine Antorini.
Hovedpunkterne i ministerens tale var dels en invitation til at deltage i ministerens projekt ”Ny Nordisk Skole”, der skal levere de fremtidige sigtelinjer for folkeskolen, dels en opfordring til at komme med forslag til konkrete forsøgsprojekter, der kan sættes i gang med det samme.

- Jeg er glad for ministerens invitation til at deltage i et partnerskab om at udvikle folkeskolen. Skole og Forældre vil selvfølgelig levere kvalificerede input til både forsøgsprojekter og det overordnede skoleudviklingsprojekt Ny Nordisk Skole, siger Skole og Forældres landsformand Benedikte Ask Skotte.

Landsmødet vedtog blandt andet et nyt arbejdsprogram og valgte en ny hovedbestyrelse.

Se video m.m. fra landsmødet.

Udgivet den

21. november 2011

af

Læs også

17.05.22
Brug for nytænkning, så flere og forskellige forældre engagerer sig i folkeskolen
Det er positivt, at man politisk vil give skolebestyrelserne et større ansvar. Men det kræver, at flere kommuner sikrer bestyrelsernes kompetencer,...
25.04.22
Ny undersøgelse: 7 ud af 10 skoleforældre vil hjælpe en flygtningefamilie
Et flertal af forældre vil gerne hjælpe flygtninge på deres barns skole ved fx ved at invitere barnet hjem på legeaftaler, tage dem med til...